BIO

2022: Spiller forestillingen “Ugens Rapport” på Det Kgl. Teater, Skuespilhuset, samt med DRBB i Cirkus Summarum og med Den Gamle Sangskat. Kommer med i det prisvindende børnejazz orkester De Onde. Turnerer med genopsætningen af Benny Andersen cabareten “I al slags vejr”.

2021: Spiller med DRBB i Cirkus Summarum, Den Gamle Sangskat, She Trio, Dale Smith Blues Band, og Flemming Jensen i “Den komiske uskyldpå Cafe Liva.

2020: Optræder med Benny Andersen cabareten “I al slags vejr” på Café Liva. Udgiver juleEP med Den Gamle Sangskat, og optræder til DMA jazz og i Fællessang på DR1.

2019: Spiller med DRBB i Cirkus Summarum. Optræder med bl.a. Michael Blicher, Dan Hemmer, Ester Brohus, Den Gamle Sangskat, og med Phantom of The Opera på Det ny Teater.

2018: Optræder med genopsætningerne “Måske ku vi” og “Så’ det” på Cafe Liva. Spiller med DRBB i Cirkus Summarum. Udgiver EP og turnerer med Den Gamle Sangskat. Spiller med Alberte Winding Band.

2017: Spiller nytåret ind på Hotel D’Angleterre med Kaya Brüel, Bobo Moreno, Ole Kibsgaard samt Regin Fuhlendorf et al. Komponerer musik til og optræder med med forestillingen “Så’ det” på Cafe Liva, med efterfølgende turne. Turnerer med Den Gamle Sangskat.

2016: Turnerer med Den Gamle Sangskat. Spiller “Jekyll & Hyde” samt “Anything goes” på Det Ny Teater. Genopsætter Sebastian Cabareten “Måske ku’ vi” på Cafe Liva. Optræder med Dale Smith Blues Band under Cph Jazzfestival.

2015: Optræder med “Cabaret” på Det Kongelige Teater. Spiller med Den Gamle Sangskat på Korsbæk på Bakken. Optræder med Paul Banks og Radiant Arcadia. Optræder på “The Sound Of Music” på Det Ny teater.

2014: Optræder med Mads Mathias Group med Peter Rosendahl, Morten Ærø og Regin Fuhlendorf. Turnerer med “Revyperler på stribe”. Turnerer med Sara Grabow & Den Gamle Sangskat. Optræder med 2xHeick (show med Keld og Annette Heick). Indspiller album “Home” med Anders Ladegaard.

2013: Danner trio med Sara Grabow & Den Gamle Sangskat. Optræder med Anders Ladegaard på bas, cello og kor. Spiller første solo job i Imperial. Gennemfører Implement consultings Tovholderuddannelse. Vælges til AMR på Helsingør musikskole.

2012: Turnerer med opraen “Carmen” med Det Kgl. Teater. Turnerer med forestillingen “Det svage køn” med Café Liva. Spiller med Aske Jacoby, Emil de Waal, Dan Hemmer m.fl. på album “Weekend Lover” med Jakob Park. Spiller kontrabas på Alouises album “Isbryder”.

2011: Turnerer med Ida Gard, og er med på udgivelsen “Knees, Feet & the parts we don’t speak of”. Optræder med Annika Aakjær til Nørrebro Teaters Late Night Lørdag med “The Smoothies”. Vælges til klubkoordinator på Helsingør Musikskole.

2010: Optræder med Ida Corr til Nørrebro Teaters Late Night Lørdag med “The Smoothies”. Turnerer med Ida Gard. Spiller forestillingen “Det svage køn” på Café Liva / Snoreloftet. Optræder med Per Vers i forbindelse med Spil Dansk Dagen. Turnerer med Hannah Schneider.

2009: Optræder med Szhirley til Nørrebro Teaters Late Night Lørdag. Spiller på albummet “Waiting for the good times” med String Swing. Optræder med forestillingen “Måske ku’ vi” på Café Liva. Fastansættes som baslærer på Helsingør Musikskole og MGK.

2008: Optræder med Aura til Nørrebro Teaters Late Night Lørdag med “The Smoothies”. Indspiller album “Lystfisker” med Trinelise Væring og turnerer efterfølgende. Spiller “Cyrano” med Mastodonterne.

2007: Optræder med Rasmus Nøhr til Nørrebro Teaters Late Night Lørdag med “The Smoothies”. Indspiller for Mikkel Meyer på album “Reponge” samt udgivelse “DR Radio Recordings, Four”. Optræder med forestillingen “Tag of kys det hele fra mig” med Svenn Skipper på PH cafeen. Spiller med Benjamin Koppel og Raul Rekow.

2006: Turnerer med Søren Siegumfeldt og Sting Swing i Syrien. Optræder med Bobo Moreno, Marie Camen Koppel og Peter Belli med Blicher’s Big Band. Indspiller musikken til “Busters verden” med Nanna Lüders for Det Danske Teater. Indspiller for Aaron Jones på albummet “Reply memo”.

2005: Turnerer med Nanna Lüders. Optræder med Daimi og 14 Red Ladies, Sascha Dupont og Lecia. Indspiller album med Niels Christian Balle “Nordic Moods” samt Lilly “Berfore the crossing”. Spiller forestillingerne ”Blodbrødre” på Det Danske Teater og “Yves Montand – menneske” på Rialto Teatret. Begynder at undervise.

2004: Indspiller for Efterklang på albummet “Tripper”. Udgiver single med Queen Eve & the Kings “All hail the Queen / Bringin’ back the bacon”. Optræder på Folketeatret, turnerer med Det Danske Teater og Baggård Teatret med forestillingerne “Klokkeren fra Notre Dame” og “Den Fortabte Søn”. Tager afgangseksamen fra Rytmisk Musikkonservatorium.

2003: Turnerer med Swan Lee. Er månedens kunstner på Café Chips og optræder med Thomas Blachman. Udgiver album “Eve” med eget band. Indspiller for Kenneth Bager på Bliss’ album “Quiet Letters”. Optræder i “Cabaret” på Gladsaxe Teater.

2002: Turnerer med Swan Lee. Spiller support for Suede med Swan Lee på turne i Europa. Vinder P3 Guld med Swan Lee. Indspiller EP “Different planet” med Paul Casey. Optræder med forestillingerne “Raindrops” og “Rørlægger Madsens Musikalske Madpakke” på Café Liva.

2001: Indspiller EP “Folklore and Fairytale” med Bass Snatchers. Optræder på Café Liva med forestillingen “Den uforglemmelige Nat (King Cole)”.

2000: Turnerer med Paul Casey og Niclas Campagnol i Irland. Optræder med Burhan G på Cas’ album “Reflexion”. Bliver en del af 14 Red Ladies med Daimi og Jytte Abildstrøm.

1999: Optages på Rytmisk Musikkonservatorium, København.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s